Web rešenja

Imamo višegodišnje iskustvo u izradi originalnih, efektnih i sofisticiranih web prezentacija za klijente iz različitih oblasti.

Web design

SE optimizacija

Mala je korist od sajta ako za njega niko ne zna. Ili ne može da sazna. Zato je optimizacija sajta za internet pretraživače segment kome pridajemo veliki značaj.

Optimizacija za pretraživače vrši se već pri samoj izradi strukture budućeg sajta, određivanjem sadržaja, njegovom strukturom, pravilnim kodiranjem, izborom optimalnih ključnih reči i slično. Nakon puštanja sajta u rad, možemo vam pomoći u osmišljavanju i realizaciji reklamnih kampanja koje će značajno poboljšati rejting vašeg sajta na internet pretraživačima.

Dinamički sajt

Za dinamičku vrstu sajta odlučuju se klijenti koji žele potpuno interaktivan sajt ili portal koji će sadržati interaktivne elemente, slike, prostor za čuvanje dokumenata, forme, blogove, forume, ankete i druge vidove komunikacije sa posetiocima sajta.

Dinamički sajtovi obično podrazumevaju i mogućnost da sami vlasnici sajta menjaju sadržaj prezentacije i redovno ga ažuriraju. U te svrhe se pravi CMS (Content management system) pomoću koga je moguće menjati sadržaj sajta bez ikakvog prethodnog programerskog znanja.

Od svog osnivanja BeoNET je sačinio preko stotinu internet prezentacija različitih obima i tehnologija izrade. Počeli smo jednostavnim, tada dostupnim alatima i prateći razvoj interneta usvajali nove koncepte i tehnologije izrade web prezentacija.

Bez obzira na to kakva vam internet prezentacija treba, tok njene izrade mogao bi se u kratkim crtama opisati na sledeći način:

Izrada koncepta

Konsultacije sa klijentom, određivanje strategije izrade prezentacije.

Dizajn

Kreiranje vizuelnog identiteta prezentacije, uklapanje grafike, teksta i audio/video materijala.

Programiranje

Zbog što optimalnijeg krajnjeg proizvoda u procesu usko sarađuju programer i dizajner.

Kontrola/supervizija

U svim segmentima izrade a naročito u poslednjim fazama klijent učestvuje u kvalitativnoj oceni projekata. U ovoj, poslednjoj fazi kodiranja sajta, vrši se i finalno testiranje pred puštanje u rad.

Instalacija/obuka

Pružanje tehničke podrške klijentu, instalacija neophodnog softvera za praćenje i/ili ažuriranje prezentacije. Po potrebi, kontinuirana podrška i održavanje sajta.

 

Vizuelni identitet

Identitet predstavlja savršenu kombinaciju imena, izgleda i poruke. Mi vam možemo pomoći da osmislite, kreirate i unapredite vašu vizuelnu komunikaciju sa tržištem.

Naše usluge obuhvataju:

Dizajn logotipa

Svaka kompanija ima svoj jedinstven identitet. Veliki deo vizuelnog identiteta je logotip. Vizuelni je najjednostavni način da vaši trenutni i budući klijenti prepoznaju vašu firmu na tržištu. Budući da logo direktno predstavlja identitet vaše firme, znamo da dobar dizajn može da obezbedi i dobru prodaju, zbog čega kreiramo za vas jednostavne, prepoznatljive i bezvremene logotipe.

Štampa

Kao deo vizuelnog identiteta za vas dizajniramo i pripremamo za štampu sve propratne i marketinške materijale (flajeri, oglasi, bilbordi, plakati, kalendari, koverte, memorandumi, vizit karte, pakovanja proizvoda).

Brendiranje

U skladu sa dogovorenim ili već postojećim vizulenim obeležjima vaše firme, možemo da dizajniramo adekvatne elemente koji prate poslovanje (brendiranje štandova, poslovnih prostorija, prodajnih mesta, štandova, vozila…)

Novosti

01.10.2016.

Obaveštavamo vas da su BeoNET i BeotelNet-ISP od 01.10.2016. godine postali deo jedinstvenog sistema.

Cela vest
25.05.2016.

Dve decenije postojanja BeoNETa

Cela vest
11.03.2015.

BackupAssist će 31.03.2015. prestati da podržava BackupAssist verziju 6

Cela vest
12.12.2014.

Microsoft će 14.07.2015. prestati da podržava Windows Server 2003/R2

Cela vest

Tehnička podrška

011 308 58 00
radnim danom od 9 - 17 h
podrska@beonet.net
svakog dana 0 - 24 h

Vrh stranice

partneri list 1partneri list 2