Kompletna podrška

U saradnji sa klijentima posebnu pažnu obraćamo na kvalitetan i pravovremeni servis i podršku. Naš iskusni i visokostručni tim stoji vam na raspolaganju.

Secure Login Panel

Secure login panel je stranica na kojoj se možete bezbedno i direktno logovati na control panel (Helm ili ISPmanager) i pristupiti vašem e-mail nalogu (WebMail).

Korisnička imena i lozinke raspoznaju mala i velika slova. Proverite da li vam je isključen "Caps lock" i da li ste odabrali pravu kodnu stranicu.
CPanel Windows *

Ukoliko se vaš sajt hostuje na našim Windows serverima, ovde se možete ulogovati na Helm control panel. U naznačena polja unesite vaše korisničko ime i lozinku za pristup control panelu.


CPanel Linux *

Ukoliko se vaš sajt hostuje na našim Linux serverima, ovde se možete ulogovati na ISPmanager control panel. U naznačena polja unesite vaše korisničko ime i lozinku za pristup control panelu.


Web mail

Logovanjem na WebMail možete bilo kada i sa bilo kog mesta pristupiti vašem e-mail nalogu, pročitati, poslati ili obrisati poruke. U naznačena polja unesite svoju celu e-mail adresu i lozinku.


*) Logovanje na ove servise se vrši preko https protokola. Https protokol pruža visoku sigurnost pri razmeni podataka između vas i servera. Da biste koristili ove usluge potrebno je da instalirate odgovarajuće sertifikate.

Novosti

Obaveštavamo vas da su BeoNET i BeotelNet-ISP od 01.10.2016. godine postali deo jedinstvenog sistema.

Cela vest

Dve decenije postojanja BeoNETa

Cela vest

Najava radova u mreži 12.02.2016. u periodu 00:30 - 05:30 časova

Cela vest

BeoNET je uspešno prošao resertifikacionu proveru ISMS-a prema standardu ISO 27001:2013

Cela vest

Vrh stranice

partneri list 1partneri list 2