Hardware

Integrisani hardver, softver i servisi omogućavaju najbolju moguću zaštitu.

Dell SonicWALL
SonicWall Analyzer
Kliknite na grafikon za uvećanje

Integrisani hardver, softver i servisi omogućavaju najbolju moguću zaštitu

Dell™ SonicWALL™ rešenja pružaju pouzdanu zaštitu za mreže, sisteme, korisnike i podatke za organizacije svih veličina bez ugrožavanja performansi mreže. Dell SonicWALL žična i bežična rešenja su namenjena kako malim i srednjim firmama, prodavcima i uslužnim delatnostima, do velikih sistema, državnih organa i institucija, zdravstvenih ustanova.

BeoNET je 2011. godine postao Silver Partner kompanije SonicWALL.

Zaštita mreže

Jaka zaštita i kontrola

Dell™ SonicWALL™ firewall sledeće generacije pružaju superiornu prevenciju napada, zaštitu od malicioznog softvera, Next-Generation Firewalls, deliver superior intrusion prevention, malware protection, kontrolu aplikacija, vizualizaciju saobraćaja u realnom vremenu i inspekciju za SSL enkriptovane sesije na gateway-u tako što čvrsto integriše patentirani Reassembly-Free Deep Packet Inspection® engine sa više-jezgarnim hardverom. Ova rešenja skeniraju svaki bajt svakog paketa da bi pružili zaštitu mreže na najvišem nivou. Dell SonicWALL firewall daje obuhvatni nivo odbrane kombinujući filtriranje sadržaja na gateway-u, anti-spam, anti-virus, anti-spyware, prevenciju napada i vidljivost mreže putem vizualnizacije i kontrole aplikacija.

Više informacija o Dell SonicWALL rešenjima za zaštitu mreže možete pogledati ovde.

SuperMassive serija

Dell™ SonicWALL™ SuperMassive™ serija predstavlja firewall platformu sledeće generacije dizajniranu za velike mrežne sisteme kako bi omogućili skalabilnost, pouzdanost i visok nivo zaštite. SuperMassive serija nudi zaštitu bez kompromitovanja performansi, tako da je odlično rešenje za velike sisteme, data centre i ISP firme.

E-Class NSA serija

Dell SonicWALL E-Class Network Security Appliance (NSA) serija omogućava organizacijama firewall zaštitu sledeće generacije pomoću više-jezgarne arhitekture visokih performansi koja ispunjava i najzahtevnije srednje do velike mrežne sisteme.

NSA serija

Dell SonicWALL NSA firewall serija sledeće generacije štiti poslovne ogranke, maloprodaje i srednje do velike mreže pomoću prevencije napada, gateway anti-malware, filtriranja sadržaja i kontrole aplikacija. Arhitektura sa više jezgara visokih performansi uključuje wireless svič/kontroler na svim uređajima, plus opcioni integrisani 802.11n wireless na odabranim uređajima.

TZ serija

Dell SonicWALL TZ serija predstavlja najsigurniji UTM (Unified Threat Management) firewall za male i srednje firme, ogranke kancelarija i udaljene lokacije. Za razliku od consumer proizvoda, TZ serija je najefektivnija rešenje za zaštitu od napada, anti-malware, filtriranje sadržaja i URL-ova sa mogućnostima kontrole aplikacija zajedno sa opcionim 802.11n wireless i najširom, najbeznednijom podrškom za mobilne platforme za laptop, smartphone i tablet uređaje.

WXA serija

WXA serija unapređuje korisničko iskustvo i poboljšava efektivnost postojeće mrežne infrastrukture smanjenjem kašnjenja aplikacija i očuvanjem protoka za SMB organizacije koje imaju udaljene lokacije ili ogranke. WXA serija može biti implementirana i da se njome upravlja kao add-on rešenjem za postojeći Dell SonicWALL E-Class Network Security Appliance (NSA), NSA i TZ seriju na kojima je SonicOS 5.8.1 ili noviji.

Clean Wireless serija

Dell SonicWALL Clean Wireless rešenja kombinuju visoke performanse 802.11 tehnologije sa višestruko nagrađivanom linijom NSA uređaja kako bi se omogućila nenadmašna wireless zaštita i performanse, a da pritom drastično pojednostave podešavanje mreže i upravljanje.

Siguran udaljeni pristup

Pristup bilo kada, sa bilo koje lokacije

Širenje mobilnih tehnologija, rast tržišta i jači fokus na kontinuitet poslovanja, čini udaljeni pristup poslovnim imperativom. Moderni mobilni rad zahteva zaštićen pristup sve većem broju resursa sa sve većeg broja udaljenih uređaja i platformi. Dell™ SonicWALL™ Secure Remote Access (SRA) rešenja nude SSL VPN pristup resursima sa maltene bilo kog uređaja, uključujući destop, laptop, smartphone i tablet uređaje.

Više informacija o Dell SonicWALL rešenjima za siguran udaljeni pristup možete pogledati ovde.

Za velike firme i organizacije

Dell SonicWALL Aventail™ E-Class Secure Remote Access (SRA) platforma i serija uređaja pružaju kompletno rešenje za bezbedan udaljeni pristup za do 20.000 istovremenih korisnika. Zaposleni i spoljni saradnici iskoristiće prednosti bezbednost pristupa resursima bez klijenta sa neprikosnovenom sigurnošću koju nudi SSL VPN.

Za SMB

Dell SonicWALL Secure Remote Access (SRA) serija nudi SMB segmentu moćno, jednostavno i pristupačno rešenje za bezbedan udaljeni pristup koji ne zahteva preinstaliran klijentski softver. Samo korišćenjem standardnog Web pretraživača, korisnici mogu jednostavno i sigurno sa pristupe email-u, fajlovima, intranetu, aplikacijama, udaljenim desktipovima, serverima i drugim resursima na poslovnom LANu sa bilo koje lokacije korišćenjem raznih operativnih sistema.

 

Email zaštita

Moćna zaštita od dolaznih i odlaznih email pretnji

Email je krucijalan za poslovnu komunikaciju, ali takođe može i da izloži poslovanje sabotaži. Dell™ SonicWALL™ Email Security štiti poslovanje od virusa, zombija, spama, phishinga i drugih napada tako što koristi višestruko nagrađivane i dokazano dobre patentirane tehnike detekcije pretnji plus jedinstvenu identifikaciju napada i nadtor mreže. Jednostavno za podešavanje i administraciju, možete da implementirate vašu email zaštitu za od 10 do 100.000 mailboxova. Email Security takođe sprečava curenje poverljivih podataka i kršenje zakonskih i regulatornih obaveta pomoću naprednog skeniranja i upravljanja usaglašćenošću.

Više informacija o Dell SonicWALL rešenjima za anti-spam i email zaštitu možete pogledati ovde.

Email Security uređaji

Firme sa 25 ili više korisnika koji žele kompletnu zaštitu dolaznih i odlaznih email-ova na jednom sistemu, od jednog proizvođača, mogu da iskoriste sve prednosti Dell SonicWALL Email Security uređaja sa operativnim sistemom baziranim na Linuxu.

Email Security virtualni uređaj

Dell SonicWALL Email Security virutalni uređaj nudi istu moćnu zaštitu kao tradicionalni Dell SonicWALL Email Security uređaj, samo u virtualnom obliku, da optimizuje korišćenje, laku migraciju i smanji kapitalne troškove.

Email Security for SBS ili EBS

Dell SonicWALL Email Security (SES) for SBS ili EBS servere nudi iste funkcionalosti i moćnu zaštitu kao tradicionalni Dell SonicWALL Email Security uređaj—samo u formi softvera.

Hosted Email Security

Hosted Email Security nudi superiornu zaštitu u cloud-u od spama, phishing napada i malware-a kroz mesečnu ili godišnju pretplatu.

Upravljanje i izveštavanje

Dell™ SonicWALL™ nudi razna rešenja za upravljanje i izveštavanje kako bi zadovoljili jedinstvene potrebe vaše organizacije. Dell SonicWALL Global Management System (GMS®), Analyzer i Scrutinizer upotpunjuje i proširuje Dell SonicWALL proizvode i servise za zaštitu, pomažući poslovanjima da optimizuju zaštitu, upravljaju rastom i pojednostave administraciju.

Više informacija o Dell SonicWALL rešenjima za upravljanje i izveštavanje možete pogledati ovde.

 

 

GMS

Dell SonicWALL Global Management System (GMS) je moćno intuitivno rešenje za centralizovano upravljanje i brz razvoj Dell SonicWALL firewall, anti-spam, backup & recovery i secure remote access rešenja. Fleksibilna primena kao softver, hardver ili virtualni uređaj, Dell SonicWALL GMS nudi centralizovani nadzor u realnom vremenu i obuhvatno izveštavanje o polisama i usaglašenosti.

Analyzer

SonicWall Analyzer
SonicWall Analyzer
Kliknite na slike za veći prikaz

Dell™ SonicWALL™ Analyzer je web alat za analizu i izveštavanje koji je veoma lak za korišćenje i koji vam prikazuje stanje, performanse i zaštitu mreže, kako u realnom vremenu, tako i u prethodnom periodu. Analyzer podržava Dell SonicWALL firewall, Continuous Data Protection, backup and recovery i SRA uređaje i koristi analizu saobraćaja aplikacija u cilju izveštavanja o sigurnosnim događajima

Scrutinizer

SonicWall Scrutinizer
SonicWall Scrutinizer
Kliknite na slike za veći prikaz

Dell SonicWALL Scrutinizer je aplikacija za analizu saobraćaja, alat za vizuelizaciju i izveštavanje, koji poboljšava produktivnost. Scrutinizer podržava širok spektar rutera, switch-eva, firewall i data-flow reporting protokola, omogućavajući neprikosnoveni uvid u saobraćaj aplikacija iz IPFIX/NetFlow podataka izvezenih od strane Dell SonicWALL firewall-ova. Scrutinizer lako identifikuje top aplikacije, konverzacije, tokove, protokole, domene, zemlje i subnet-ove i upozorava na sumnjiva ponašanja. Funkcionalnosti uključuju analizu saobraćaja aplikacija, proaktivni jitter/latency monitoring, automatizovano izveštavanje i prilagodljivi prikaz. Scrutinizer takođe nudi administraciju na osnovu uloga, upozorenja bazirana na definisanim graničnim vrednostima (zahteva Flow Analytics Modul) i specijalne funkcionalnosti kao što su Managed Service Provider (MSP) i Internet Service Provider (ISP) (dostupno u Multi-Tenancy Modulu).

Novosti

01.10.2016.

Obaveštavamo vas da su BeoNET i BeotelNet-ISP od 01.10.2016. godine postali deo jedinstvenog sistema.

Cela vest
25.05.2016.

Dve decenije postojanja BeoNETa

Cela vest
11.03.2015.

BackupAssist će 31.03.2015. prestati da podržava BackupAssist verziju 6

Cela vest
12.12.2014.

Microsoft će 14.07.2015. prestati da podržava Windows Server 2003/R2

Cela vest

Tehnička podrška

011 308 58 00
radnim danom od 9 - 17 h
podrska@beonet.net
svakog dana 0 - 24 h

Vrh stranice

partneri list 1partneri list 2