IT Consulting

BeoNET je tu od trenutka osnivanja firme, prati vas kako rastete i na svakom koraku vam rešenjima, planiranjem i analizom pomaže da održite optimalan odnos sigurnosti i operativnosti vašeg poslovanja.

Mrežni inženjering

Savremeno poslovanje je danas nezamislivo bez primene informacionih tehnologija. Primena savremenih informacionih tehnologija omogućava bolju komunikaciju organizacije sa svojom okolinom. IT konsultant (konsultant za informacione tehnologije) je firma koja je sposobna da u vaše poslovanje uvede sve pogodnosti koje upotreba informacionih tehnologija u savremenom poslovanju pruža. Iskusni i visokoobrazovani tim firme BeoNET posebnu pažnju posvećuje kvalitetnoj podršci i servisu. S obzirom na drastično širenje i produbljivanje svih oblasti informacionih tehnologija, iluzorno je smatrati da je jedan IT inženjer u kompaniji sposoban da sam pokrije sve IT potrebe. Angažovanjem IT konsultanta dobijate na raspolaganje ceo tim stručnjaka, koji svakodnevno brine o vašoj kompletnoj IT infrastrukturi.

BeoNET je tu da vam pomogne da osmislite, implementirate i održavate vaše elektronsko poslovanje, po sistemu „ključ u ruke“.

Naši stručnjaci pružiće vam visokokvalitetne konsultantske usluge, počev od faze konsaltinga i projektovanja, do faze održavanja. Posedujemo svu potrebnu logistiku i stručno znanje da odgovorimo na sve vaše zahteve i potrebe. Naš tim blisko sarađuje sa klijentima kako bismo izašli u susret svim vašim zahtevima i obezbedili da vaše poslovanje bude podržano kvalitetnim i pouzdanim hardverom, softverom i uslugama. Naši stručnjaci iz grupe za korisničku podršku imaju sertifikate i veliko iskustvo u oblasti Microsoft, Apple, Unix i Linux sistemske podrške, Compaq, Hewlett Packard, Intel, IBM servera i radnih stanica, kao i u domenu zaštite i sigurnosti informacija.

Ukratko – IT konsultant unapređuje vaše poslovanje, a time povećava vaš profit.

Nakon razgovora sa vama i sagledavanja vaših potreba i zahteva i postojeće infrastukture pružićemo vam ekspertski savet kako da vaše poslovanje vodite na najefikasniji i najekonomičniji način. BeoNET će uraditi projekat za izradu mreže, obezbediti vam nabavku svih aktivnih i pasivnih komponenti mreže i implementirati rešenje koje će na najbolji način omogućiti vašem preduzeću da podigne nivo kvaliteta rada na najviši mogući nivo.

U današnje vreme je gotovo nemoguće uraditi projekat mreže, a ne uzeti u obzir postojanje i prednosti virutalizacije. Virtualizacija je fundamentalna tehnološka inovacija koja omogućava stručnim IT menadžerima da razvijaju kreativna rešenja za poslovne izazove. Šire značenje termina virtualizacija je odvajanje resursa ili zahteva za servise od osnovnog fizičkog izvršavanja tih servisa.

Razvoj virtualne infrastrukture vas ne remeti jer je način rada korisnika uglavnom nepromenjen. Virtualna infrastruktura daje prednost administratorima jer je upravljanje resursima čitave firme objedinjeno, što im omogućava da odgovore na dinamične zahteve organizacije i da bolje izbalansiraju investicije u infrastrukturu.

Hardver i softver

Pored pomoći u nabavci novog hardvera i softvera i legalizacije postojećih sistema, BeoNET je u mogućnosti da vam ponudi različita rešenja koja će vam pomoći da unapredite vaše poslovanje, zaštitite vaše podatke i na najbolji mogući način iskoristite planirani budžet.

Implementacija

Može se slobodno reći da je server najvažniji računar mreže i njemu je potrebno posvetiti posebnu pažnju. Nestručno instaliran i konfigurisan server, kao i nestručno podešeni korisnički računari čine rad zaposlenih gotovo nemogućim. Kao i svaki orkestar, mrežu klijenata sa serverom kao dirigentom potrebno je stručno naštimovati.

BeoNET sa dugogodišnjim iskustvom na polju mrežnih sistema će instalirati i konfigurisati celokupan hardver i softver u koji koristite u vašem poslovanju i to na takav način koji najviše odgovara vašim zahtevima.

U današnje vreme poslovni podaci predstavljaju osnovno dobro jedne firme. Nezaštićeni podaci, pored toga što se mogu izgubiti otkazivanjem uređaja na kome su pohranjeni, predstavljaju i odličnu metu za hakere. Zaštita podataka zato mora da obuhvati redovan backup, firewall i antivirusnu zaštitu svakog računara i mreže u celini.

BeoNET je pažljivo birao partnerstva sa vodećim svetskim firmama na polju zaštite i sigurnosti računarskih sistema, kako bismo našim klijentima pomogli da zaštite svoje poslovanje i otklone sigurnosne propuste u njihovim sistemima.

Naši stručnjaci iz grupe za korisničku podršku imaju sertifikate i veliko iskustvo u oblasti Microsoft, Apple, Linux i Unix sistemske podrške, Compaq, Hewlett Packard, Intel, IBM servera i radnih stanica, kao i u domenu antimalware zaštite.

Komunikacije

Razvoj komunikacione infrastrukture u našoj zemlji omogućava vam da u zavisnosti sa tehničkim mogućnostima na vašoj lokaciji odaberete način na koji ćete biti povezani na Internet.

Jedna od prednosti širokopojasnog Interneta je i mogućnost smanjenja troškova korišćenjem VoIP servisa. VoIP vam omogućava da dodate više telefonskih linija, primate više od jednog poziva istovremeno, preusmeravate pozive, koristite govorni automat i još mnogo toga za šta bi inače morali dodatno da plaćate. Možete izabrati wireless ili obične IP telefone koji se ne moraju nalaziti na istoj lokaciji. Da biste mogli da koristite ovu pogodnost potrebna vam je samo brza i stabilna Internet konekcija.

Novosti

01.10.2016.

Obaveštavamo vas da su BeoNET i BeotelNet-ISP od 01.10.2016. godine postali deo jedinstvenog sistema.

Cela vest
25.05.2016.

Dve decenije postojanja BeoNETa

Cela vest
11.03.2015.

BackupAssist će 31.03.2015. prestati da podržava BackupAssist verziju 6

Cela vest
12.12.2014.

Microsoft će 14.07.2015. prestati da podržava Windows Server 2003/R2

Cela vest

Tehnička podrška

011 308 58 00
radnim danom od 9 - 17 h
podrska@beonet.net
svakog dana 0 - 24 h

Vrh stranice

partneri list 1partneri list 2