IT Consulting

BeoNET je tu od trenutka osnivanja firme, prati vas kako rastete i na svakom koraku vam rešenjima, planiranjem i analizom pomaže da održite optimalan odnos sigurnosti i operativnosti vašeg poslovanja.

Podrška i održavanje

Iskusni i visokoobrazovani tim firme BeoNET posebnu pažnju u svojoj saradnji sa klijentima posvećuje kvalitetnoj podršci i servisu. Posedujemo svu potrebnu logistiku i stručno znanje da odgovorimo na sve vaše zahteve i potrebe.

Naši stručnjaci iz grupe za korisničku podršku imaju sertifikate i veliko iskustvo u oblasti Microsoft, Apple i Linux sistemske podrške, Compaq, Hewlett Packard, Intel, IBM servera i radnih stanica, kao i u domenu antimalware zaštite.

Tehnička podrška

Besplatna podrška

Na našem portalu možete pronaći veliki broj članaka u vezi sa uslugama koje pružamo. Ovo je lak i brz način da dođete do uputstava i odgovora na najčešće postavljena pitanja.

Povremeno ćemo vam slati obaveštenja o najnovijim rešenjima za unapređenje poslovanja ili rešavanje problema, upozorenja o pretnjama i ranjivostima kako biste mogli da budete u toku sa svetskim trendovima.

Email i telefonska podrška

Naša tehnička podrška je našim klijentima dostupna 24/7 putem email-a i radnim danima od 09 do 17h za telefonsku podršku.

Remote podrška

BeoNET i klijent potpisuju sporazum o uspostavljanju udaljene metode pristupa na njihove sisteme od strane naših inženjera podrške. Kada se komunikacioni kanal ostvari i testira, remote podrška naših inženjera je dostupna klijentu.

„On demand“ podrška

Ukoliko u toku vašeg rada naiđete na probleme koje ne možete sami da rešite, možete nas pozvati i naši stručnjaci će obići vaše preduzeće, izvršiti proveru stanja mreže i komponenti i ukloniti nastale probleme.

Proaktivna periodična podrška

Ukoliko želite samo povremeno da koristite usluge naše podrške, možete sklopiti ugovor o predefinisanim periodičnim proverama (npr. svakih 6 meseci, kvartalno). Na ovaj način vaša organizacija će biti detaljno preispitana od strane naših inženjera, uključujući:

  • Preispitivanje sigurnosnih polisa
  • Predloge za poboljšanje/promenu polisa
  • Predloge za unapređenje ili promenu na sistemima
  • Pregled logova i sistema u cilju pronalaženja upozorenja o greškama i problemima, kao i predlog za njihovo rešavanje
  • Pomoć u vezi sa primenom najnovijih zakrpa, predlozi za upgrade/update softvera itd.

Održavanje

Održavanje obuhvata redovne obilaske, optimizaciju okruženja, preporuke za unapređenje poslovanja i uklanjanje eventualnih problema. Prilikom ugovoranja ove usluge potpisujemo sa klijentom poseban sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji koji bliže određuje podrazumevane usluge, nivo podrške, vreme odziva i broj redovnih obilazaka.

Svi naši klijenti dobijaju izveštaj o obavljenim radovima koji između ostalog sadrže i precizan opis izvršenog posla, spisak opreme na kojoj su izvršene promene, zatečene probleme, imena korisnika opreme i broj radnih sati našeg servisera. Izveštaje potpisuju prisutno lice zaposleno kod klijenta i serviser. Na ovaj način uvek možete imati uvid u stanje vaše mreže i najčešće probleme na koje nailazite što vam u mnogome pomaže da planirate koji se najčešće javljaju.

Novosti

01.10.2016.

Obaveštavamo vas da su BeoNET i BeotelNet-ISP od 01.10.2016. godine postali deo jedinstvenog sistema.

Cela vest
25.05.2016.

Dve decenije postojanja BeoNETa

Cela vest
11.03.2015.

BackupAssist će 31.03.2015. prestati da podržava BackupAssist verziju 6

Cela vest
12.12.2014.

Microsoft će 14.07.2015. prestati da podržava Windows Server 2003/R2

Cela vest

Tehnička podrška

011 308 58 00
radnim danom od 9 - 17 h
podrska@beonet.net
svakog dana 0 - 24 h

Vrh stranice

partneri list 1partneri list 2