IT Consulting

Informacije predstavljaju najvažniji resurs svakog poslovanja. Mi ćemo Vam pomoći da tim resursima efikasno i bezbedno raspolažete.

Web Aplikacije

Izrada Web aplikacija po meri vaše kompanije.

Consulting ISO 27001

Naše konsultantske usluge za ISMS u kombinaciji sa obukama, dokumentacijom i ISMS aplikacijom, obezbediće da na jednostavan, efikasan i efektivan način dobijete ISO 27001 sertifikat.

Sigurnost podataka

Zaštita podataka predstavlja integralni deo svakog poslovanja. Gubitak poverljivih informacija može da prouzrokuje mnoge posledice. Budite sigurni – zaštitite se na vreme!

Application hosting

Rešenje za svaku vašu računicu.

Cloud computing

Ovaj oblak ćete voleti.

Dobro došli na sajt BeoNET

Veliki broj firmi nam je ukazao poverenje da na brz, efikasan i profesionalan način rešimo sve IT probleme. Naša glavna prednost je što možemo sve vaše zahteve realizovati po sistemu "ključ u ruke", što znači da sve što je potrebno za unapređivanje vašeg elektronskog poslovanja možete pronaći na jednom mestu.

Registrovaćemo vaš domen i ponuditi vam kvalitetan Windows ili Linux hosting na našim najsavremenijim višeprocesorskim serverima koji su smešteni u zaštićenom i klimatizovanom Data Centru i za koje je obezbeđeno neprekidno i redundantno napajanje. Ukoliko već nemate, mi ćemo izraditi Internet prezentaciju koja će na pravi način predstaviti vas i vašu kompaniju.

Novosti

29.01.2014.
Uspešna druga nadzorna provera ISMS-a. Pročitajte ceo članak
11.10.2013.

Odlukom RNIDS-a od danas se ukida mogućnost registracije paketa .rs domena

Pročitajte ceo članak
28.02.2014.

Izašla je verzija 9.0 Worry-Free Business Security rešenja sa mnogim novim funkcionalnostima

Pročitajte ceo članak

Tehnička podrška

011 78 57 100
radnim danom od 9 - 17 h
podrska@beonet.net
svakog dana 0 - 24 h

Vrh stranice